€27,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Auteur: Gert-Jan Melker
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
 
  • Nederlandstalig 
  • 344 pagina's 
  • ISBN: 9789001775643

 

250 Managementbegrippen is een handig naslagwerk met de belangrijkste begrippen in het vakgebied Management en Organisatie. Elk begrip en de achtergrond ervan wordt kort toegelicht. Een verbinding naar het werk van een aantal belangrijke denkers en vernieuwers in dit vakgebied, plaatst de behandelde begrippen in een historisch perspectief. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

De begrippen zijn alfabetisch geordend en snel vindbaar door de verschillende indexen, bijvoorbeeld via zoals Strategisch management, Kwaliteitsmanagement, Projectmanagement, Human Resource Management.

Juist omdat de begrippen niet alleen voorzien zijn van een korte omschrijving, maar concreet toegelicht worden aan de hand van voorbeelden, grafieken en tabellen, is dit naslagwerk een onmisbare aanvulling op de huidige literatuur. De combinatie van deze uitgave met een handboek op het gebied van Management en Organisatie, en de uitgaven 101 Managementmodellen en 75 Managementkengetallen vormen een compleet pakket voor de student om zich het vakgebied eigen te maken.

250 Managementbegrippen is niet alleen voor studenten en docenten een handig hulpmiddel, het biedt ook managers in de praktijk een compact naslagwerk.

250 Managementbegrippen is zeker geen saaie encyclopedische opsomming, maar een echte 'must have'!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »