€49,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Auteur: Jan Lubberding Rob van Stratum
Co-auteur: Erik Kaptein
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
 
  • Nederlandstalig 
  • 330 pagina's 
  • ISBN: 9789001823030
  • Druk 6

 

De bestaansvoorwaarden' gaat over het boeiende vakgebied van de organisatiekunde. Centraal staat het BLIM-model waarmee de samenhang duidelijk wordt tussen de bestaansvoorwaarden die gelden voor goed functionerende organisaties:
- B- Bestaansrecht
- L- Leefbaarheid
- I-Inrichting
- M- Management

Met behulp van dit model leren studenten organisatieproblemen integraal te benaderen, te analyseren en op te lossen. Ook is gebleken dat managers in de praktijk van alledag organisatorische problemen met de inzet van het model snel en doeltreffend weten te doorgronden.

De zesde druk van 'De bestaansvoorwaarden' is grondig herzien. Theorie en praktijk zijn gestructureerd en compact aangeboden en worden ondersteund door nieuwe casussen en voorbeelden die verdeeld zijn over de verschillende sectoren van het hbo. Daarnaast is de inhoud van het boek geactualiseerd, waarbij ook aandacht is voor het nieuwe werken en nieuwe organisatievormen.

Bijzondere aandacht wordt in deze druk besteed aan het BLIM-model als instrument organisaties te diagnosticeren. Door de toevoeging van nieuwe structuurelementen aan het boek wordt de zelfstudie van de student vergemakkelijkt. Daarnaast worden studenten door de toevoeging van oefenvragen op de website gestimuleerd de leerstof te bestuderen en zich voor te bereiden op het tentamen (los verkrijgbaar).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »