€19,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Auteur: Barbara Debusschere Lieve Blancquaert
Uitgever: Hannibal
 
 
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789492677488
  • mei 2018
  • Hardcover
  • 368 pagina's

 

Eén op de negen vrouwen in ons land krijgt ooit borstkanker. Terwijl de wetenschap steeds meer kans op genezing biedt, blijkt de kennis over borstkanker bij het grote publiek nog erg versnipperd te zijn. Zowel patiënten, hun omgeving als zorgverleners blijven met vragen zitten over de ziekte, over de impact ervan op onder meer zelfbeeld, relaties en seksualiteit en over hoe het leven verder moet na borstkanker.
Terwijl bestaande publicaties vaak slechts deelaspecten van borstkanker behandelen of enkel getuigenissen bieden, geeft dit boek een ultiem totaaloverzicht, dat is gegroeid uit vele gesprekken met artsen, professoren, psychologen, patiënten en ex-patiënten.
Deze 'bijbel' gidst patiënten, hun partners, familieleden en vrienden zonder taboes door het volledige proces van voor de diagnose tot na de behandeling. Alles komt aan bod: van zuiver wetenschappelijk informatie over borstkanker over de psychologische impact van de ziekte tot bestaande valkuilen en te doorprikken mythes. Feiten en cijfers worden afgewisseld met getuigenissen van patiënten, hun partners en kinderen, en de beste specialisten.
Portretten van fotografe Lieve
Blancquaert geven de teksten van Barbara Debusschere (De Morgen)
nog meer diepgang. Iedereen komt aan bod: van jong tot oud, van atheïst tot moslim, van vrouw tot man, van hoopvol tot ongeneeslijk ziek. Deze portretten en aangrijpende verhalen omvatten de hele waaier van borstkanker.
Borstkankerbijbel is een tijdloos document voor een ziekte die helaas niet meteen zal verdwijnen.

Bestel nu het boek De Borstkankerbijbel. Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »