€34,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Auteur: S.M. de Hosson Y.P. de Jong
Co-auteur: M.J. Visser G.J. de Jonge G. de Jonge
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
 
  • Nederlandstalig
  • 75 pagina's
  • ISBN: 9789036803656

 

De CT-thorax is één van de belangrijkste onderzoeken binnen de diagnostiek en
behandeling van long- en cardiovasculaire ziekten. Het geeft de aanvrager veel informatie over de pathologie die ten grondslag ligt aan de klachten waarmee een patiënt zich presenteert.

Het boek is overzichtelijk ingedeeld naar anatomische structuren en deels naar het patroon van afwijkingen. Er worden tientallen CT-afbeeldingen gepresenteerd waarbij zowel veelvoorkomende afwijkingen als zeldzame ziektebeelden in beeld worden gebracht en toegelicht. De lezer kan zelf oefenen met casuïstiek die wordt aangeboden in het afsluitende hoofdstuk.

De CT-thorax is gemaakt door drie longartsen en een radioloog.Zij brengen alle aspecten die bij de beoordeling en interpretatie van de CT-thorax een rol spelen op heldere wijze naar voren. Hiermee bieden zij iedere (aankomend) arts een uniek hulpmiddel om de eigen vaardigheden in het herkennen en interpreteren van afwijkingen op de CT-thorax te vergroten.

Het boek biedt iedere (aankomend) arts een uniek hulpmiddel om de eigen vaardigheden in het herkennen en interpreteren van afwijkingen op de CT-thorax te vergroten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »