€14,45 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Auteur: Ineke Jacobs-Moonen Jaap Brandligt
Uitgever: Maklu
 
 
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789044129960
  • februari 2014
  • Paperback
  • 128 pagina's

 

Duurzaam HRM en jonge professionals 1e druk is een boek van Ineke Jacobs-Moonen uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044129960

Over het boek:
Is duurzaam HRM wel het personeelsbeleid van de toekomst met oog voor maatschappelijke ontwikkelingen als het nieuwe werken, met oog ook voor de idealen, wensen en behoeften van de nieuwe generatie werknemers of is duurzaam HRM oude wijn in nieuwe zakken? En heeft de generatie nieuwe werknemers wel een boodschap aan duurzaam HRM?
Door literatuuronderzoek over duurzaam HRM en over de nieuwe generatie medewerkers, en door gesprekken met personeelsfunctionarissen en die nieuwe werknemers geven de auteurs antwoord op deze en andere vragen. Organisaties en meer specifiek personeelsfunctionarissen vinden in het boek aanknopingspunten voor hoe om te gaan met hun hoog opgeleide medewerkers. Denkers over duurzaamheid worden gevoed met prikkelende standpunten.
Over de auteur(s):
Ineke Jacobs-Moonen, andragoog gericht op duurzaamheidvraagstukken.
Jaap Brandligt, adviseur gericht op organisatievraagstukken.

Bestel nu het boek Duurzaam HRM en jonge professionals. Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »