€39,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
 

Auteur: Fadua El Bouazzaoui Ingrid A. Peters

Uitgever: Lannoo Campus
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789401436052
  • september 2017
  • Hardcover
  • 240 pagina's

Handboek geboortezorg bij verschillende culturen 1e druk is een boek van Fadua El Bouazzaoui uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401436052

Dit boek biedt onmisbare handvatten voor de zorg rondom de geboorte- en kraamtijd bij verschillende culturen Verloskundigen en kraamverzorgenden hebben in de praktijk vaak al ervaring opgedaan in de omgang met etnisch-cultureel diverse aanstaande moeders en kraamgezinnen. Toch bestaat er veelal weinige theoretisch kennis over de achtergrond van migranten (en kinderen van) en culturele en religieuze gewoonten van de grootste migrantengroepen in de Nederlandse samenleving. De zorgprofessional heeft niet altijd inzicht in waarom een bepaalde benadering tot de (aanstaande) moeder en haar netwerk juist wel of juist niet werkt. Het kan lastig zijn om risicovol gedrag dat voortkomt uit tot de cultuur of de religie van de vrouw en haar sociale netwerk, te bespreken en om dan vervolgens te handelen. Geboortezorg bij verschillende culturen geeft achtergrondinformatie over culturele en religieuze verschillen bij verschillende bevolkingsgroepen. Het boek biedt inzicht en geeft een handvat in cultureel competent zorghandelen.

Bestel nu het boek Handboek geboortezorg bij verschillende culturen. Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »