€22,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Auteur: Willem Koetsenruijter Pauline Slot
Co-auteur: Pauline Slot Willem Koetsenruijter
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789001730062
  • januari 2013
  • Paperback
  • 121 pagina's

Hoe schrijf ik een betoog? 1e druk is een boek van Willem Koetsenruijter uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001730062

Mensen van een standpunt overtuigen met tekst: dat is niet altijd gemakkelijk. Een goed omlijnd standpunt is een belangrijk vertrekpunt. Daar argumenten bij vinden en deze ordenen en selecteren is een volgende stap. Ook moet de schrijver van een betoog de zwakke argumenten en geniepige trucs bij anderen doorzien. Dat alles vergt analytisch inzicht. Vervolgens moet de eigen bijdrage aan de discussie ook nog soepel op scherm op papier terechtkomen. En dat vergt praktische vaardigheden. In een tijd met meer meningen en media dan ooit zijn beide competenties hard nodig.

Daarom geeft dit handzame boek het juiste pakket inzichten en adviezen mee voor het schrijven van betogen, van bezwaarschriften en beleidsteksten tot recensies, en van blogs tot opiniestukken. Het is de opvolger van 'Schrijven van betogen', dat sinds 1989 op tal van opleidingen is gebruikt. De combinatie van bondigheid en kwaliteit is hetzelfde, de toon is persoonlijker en vrolijker, en er is veel eigentijds oefenmateriaal beschikbaar.

Bestel nu het boek Hoe schrijf ik een betoog?. Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »