€54,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Auteur: H.J. Dekker H.M.P. Huis
Co-auteur: D.P. Scherjon
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
 
  • Nederlandstalig 
  • 452 pagina's 
  • ISBN: 9789001841768
  • Druk 7

 

Dit boek geeft je inzicht in de adviespraktijk van een accountant of adviseur voor het mkb en helpt je je kennis op het gebied van strategisch management up-to-date te brengen. Inclusief toegang tot extra online oefenmateriaal.

Waarom kiezen voor Strategisch management?

• het enige Nederlandstalige studieboek over dit onderwerp;
• goede voorbereiding op de beroepspraktijk;
• ondersteunende website met extra oefenmateriaal.

Dit boek vormt samen met Management control en accounting en Financiering de serie Financieel Economische Adviespraktijk, een compleet naslagwerk voor met name de hoofdfase van de opleidingen Bedrijfseconomie en Accountancy. Alle boeken hebben dezelfde opbouw, waarbij aandacht is voor theorie én praktijk. Dankzij de opgaven met uitwerkingen zijn de boeken ook geschikt voor zelfstudie. Je moet hiervoor wel over een brede bedrijfseconomische kennis beschikken.

In Strategisch management ligt de nadruk op de adviespraktijk van accountants. Uitgangspunt is steeds dat de accountant als externe adviseur de ondernemer ondersteunt. Hij zal zich hiervoor blijvend moeten bijscholen. De onderwerpen die in dit boek worden behandeld, sluiten dan ook aan bij het examenprogramma van de beroepsorganisatie NBA.

Deze zevende editie van Strategisch management staat uitgebreider stil bij de thema's fusie en overname in het mkb. De onderwerpen 'juridische vormen' en 'balans en resultatenrekening' zijn minder ver uitgewerkt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »